Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit


Dacă v-ați hotărât să direcționați 3,5% din impozitul pe venitul anual către Fundația Creștină Ethos, ne puteți contacta

Contactați-ne

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Puteți direcționa 3,5% din impozitul pe venit Fundației Creștine Ethos, Craiova. Procentul de 3,5% din impozitul pe venit nu este o donație propriu-zisă, ci o sumă datorată statului, pe care acum puteți decide cui o alocați, prin completarea datelor din formularul 230 (se completează de contribuabilii care realizează venituri din salarii). 

Menționăm faptul că anul acesta legea permite completarea formularului pentru o perioadă de 2 ani, iar termenul limita pentru depunere anul acesta este 25 mai 2022

Dacă v-ați hotărât să direcționați 3,5% din impozitul pe venitul anual către Fundația Creștină Ethos, ne puteți contacta sau puteți folosi formularele deja personalizate de noi. Partea dumneavoastră este completarea formularului, de restul ne ocupăm noi.


2019 

Cu ajutorul dumneavoastră, în anul 2019, din suma strânsă prin redistribuirea impozitului pe venit, s-au acoperit aproximativ 4271 de porții de mâncare și pâini.

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!


CLICK AICI PENTRU FORMULARE 3,5% PENTRU 1 ANCLICK AICI PENTRU FORMULARE 3,5% PENTRU 2 AN